Brownies Kedut Hanis Pasry

Alhamdulillah, setelah sekian lama tak ber-update blog Hanis Pastry, kini muncul dengan produk baru iaitu Brownies Kedut keluaran Hanis Pastry. Brownies yang dibuat secara "homemade" menyakinkan pelanggan kami dengan tempahan-tempahan samada brownies ukuran besar dan juga ukuran mini pack.

Ukuran 10"x10" (RM50 harga promo!) 

Brownies Mini Pack (RM10/box)

Untuk mereka yang berada di Sekitar Shah Alam & Klang, kami menyediakan delivery bagi memudahkan anda menikmati brownies kami yang ternyata lazat lagi halal. Perkhidmatan postage, kami tidak menyediakannya lagi kerana fokus utama untuk local business di Shah Alam dan Klang.

Bagi tempahan, boleh WhatsApps nombor 013-250.9055 (Hanis Pastry) dan sebarang majlis seperti perkahwinan, cukur jambul, persandingan, pertunangan boleh rujuk kepada kami.




Bila ada peluang nak menjana duit sampingan atau "online money" pasti ramai yang suka nak dengar kan? Mostly ramai yang mahu dan nak buat, tapi tak tahu apa yang nak dijualkan. Kalau ada produk sendiri, lebih baik untuk korang pasarkan dalam medium online ni.

Tapi aku ada 1 produk makanan. Simple dan tahan lama untuk simpanan korang!


Produk tersebut adalah Popia Simpul Cinta. Aku dah banyak post entry dalam blog ni, boleh search kat ruangan kotak searching kat atas tu ek! Kini, kami mahu membuka peluang seluasnya kepada mereka yang mahu menjana pendapatan sampingan untuk mengisi tabung-tabung!

Kenapa pilih kami sebagai supplier anda?
1) Marketing akan dijalankan oleh team Hanis Pastry. Korang tak perlu nak push marketing sangat. Kalau nak buat juga, dipersilakan.

2) Bahan-bahan promosi ada di Facebook page Hanis Pastry. Boleh ambil dan post di wall FB korang.

3) Korang boleh KUMPUL ORDER dulu, dan ambil popia simpul dari kami. Mudah dan korang tak perlu simpan lelama popia kami.

4) Keuntungan atau profit margin mengikut terma dan syarat (akan di emailkan kepada agen yang betul-betul minat berniaga)

Mudah kan? kalau orang bermula LAMBAT, labat juga lah anda membuat duit online ni ye! =)



Tahukah anda, dengan menjual POPIA SIMPUL CINTA yang sedang hangat di pasaran laman sosial dapat meraih sejumlah wang saku anda untuk hari lebaran nanti? Pengalaman aku sendiri membuktikan popia simpul cinta keluaran Hanis Pastry ini, bukan calang-calang!


Berapakah modal yang perlu anda laburkan untuk menjadi agen POPIA SIMPUL CINTA ini? Semua soalan-soalan itu, anda boleh ber-WhatsAps dengan saya di talian 012-3437359 (Shahroll) atau 0132509055 (Hanis Mohd Nor)

Kami hanya mencari 10 orang agen sahaja untuk sekitar Selangor. Jika anda seorang peniaga online atau offline, dialu-alukan untuk menjual produk popia smpul cinta ni.


SENARAI AGEN POPIA SIMPUL CINTA

Hanis Mohd Nor (0132509055/whatsapps only): Area Antara Gapi & Batang Kali

Shahrul Hairy (0123437359/whatsapps only): Area Klang, Shah Alam, Subang, Petaling Jaya



Ingat lagi tak pasal POPIA SIMPUL CINTA yang pernah aku tulis aritu? Ni aku nak cerita pasal PEMBELI pertama popia simpul cinta yang aku jual. Insan pertama beli popia ni adalah Puan Rabita Rauzan, dari Perpustakaan Tun Abdul Razak 2 di UiTM, Shah Alam.

Masa aku update dalam Facebook, puan rabita ni lah yang menyapa aku dalam komen untuk cuba popia ikan. Aku macam, "wow, ada orang nak beli lah!" terus aku deliver pada hari esoknya. Sebab dekat aku, ada 2 balang je lagi yang ada.

Memang peminat tegar popia simpul, aku suruh puan Rabita try test popia tersebut dan mendapat respond yang positif! Alhamdulillah, popia simpul cinta dari Hanis Pastry memang lain dari yang lain. Selain pembuatan yang homemade, bahan "rahsia" yang digunakan juga menjadi faktor kesedapan itu.


Jika korang suka dan nak makan popia simpul cinta keluaran Hanis Pastry, boleh WhatsApps nombor ini: 012-3437359 ataupun 013-2509055

Terima kasih!



Sebelum wujudnya blog Hanis Pastry, saudara Shahrul Hairy telah menulis beberapa artikel di blog kepunyaan beliau dan kami di Hanis Pastry mengucapkan terima kasih atas sokongan yang diberikan. Berikut adalah review yang diambil dari blog beliau;

Korang tercari-cari popia simpul yang sedap-sedap untuk kudapan petang korang? Kalau ya, boleh try POPIA SIMPUL CINTA hasil keluaran Hanis Pastry, homemade punya produk.


Berapa harganya? untuk 1 balang hanya RM12 sahaja dan jika korang jauh, boleh postage dengan pertambahan RM5/2 balang lah. Kalau korang beli 4 balang, postage dia RM10. Senang sekarang ni, pakai order online+postage, tak gitu?

Original link: shahrulhairydotcom